Oplæsning af INSTINKT hos Dansk Forfatterforening

Under prangende stuklofter i et historisk lokale præget af mytologiske motiver, blev de skønlitterære debutanter fra 2021 fejret hos Dansk Forfatterforening lørdag den 5. februar.

Britt Nørbak fra Byens Forlag deltog i det flotte arrangement, hvor hun læste op af sin spændingsroman INSTINKT. Den anmelderroste bog om Julie Røpke, der afsoner på en lukket kvindeafdeling, er trykt i 2. oplag.

Foruden debutanter fra Byens Forlag deltog også debutanter fra Gyldendal, Brændpunkt, Lindhardt & Ringhof, Politikens Forlag, 28B, Alhambra, Alpha, Fru Nysgerrig, Vild Maskine, Harpyie, Grønningen 1 og Ulven og Uglen.

 

 

Anmeldelser af 'INSTINKT': 

‘Nørbak har godt fat om sit stof og fortæller med kant og skarphed i sit sprog om både det overordnede plot og hverdagen i fængslet.
– JYLLANDS-POSTEN 

‘Velkonstrueret, velskrevet og skiller sig markant ud fra mængden.’
– NORDJYSKE 

‘En virkelig veldrejet pageturner af en spændingsroman med et ganske finurligt plot med et twist, man ikke lige havde set komme.’
– KRIMIORMEN 


En velskrevet bog, hvor plottet fanger ret hurtigt og bliver ved med at pirre ens nysgerrighed. Britt Nørbak formår gennem hele bogen at holde læseren hen’.
– BOGRUMMET